keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Uutta pukkaa

Hautasin vanhan blogini, koska se oli jo aika syvällä lumen alla muutenkin... ei tullut sinne kirjoiteltua kummemmin. Tämän blogin ajatus on kertoa hieman kaikesta. Päivityksiin tulee sekalaisesti käsitöitä, lapsia, perhe-elämää, koirajuttuja. Kahta ensimmäistä eniten. Pääosissa olen minä, kolkyt ja risat kotiäiti, lapseni Isoveli (1,5 v) ja Pikkuveli (2,5 kk) sekä Mies. Koirakin joskus voi jutuissa pyörähtää.

Käsitöitä, pääosin neulomista, olen taas pienen tauon jälkeen alkanut tehdä enemmänkin. Periaatteessa puikoilla on kokoajan jotain. Tällä hetkellä kesken on yhdet puolipotkarit ja Isoveljelle villasukat. Jostain kumman syystä nuo neuleet odottelevat aina tovin valmistumistaan, oli kyseessä sitten miten pieni työ tahansa. Aikaa kun vievät aika tehokkaasti nuo kaksi viipertäjää...

Veljekset ovat siis molemmat melko pieniä vielä, joten äitin aika on tarkkaan kulutettu päivittäin. Toisaalta, mikäs sen mukavampaa. Ainakin yleensä. Isoveli on superenerginen durasell-pupu, jolta ei vauhti tai virta lopu ihan helpolla. Pikkuveli on muutaman kuukauden ikäinen pikku mietiskelijä. Tarkkailee Isoveljen ja Koiran puuhia tyytyväisenä omalta paikaltaan. Saas nähdä millainen parivaljakko näistä tulee.

Mutta siis, korkattu on. Kirjoittelen harvakseltaan sitten lisää. Mitä luultavimmin käsitöistä tulee suurimmaksi osaksi kirjoitettua.

Tervetuloa seuraamaan elämäämme. :)

Niin, blogin otsikko kuvaa sitä asiaa, mitä kaipaan päivittäin. Ja mikä kuluu sitten puikot kädessä tai näppäimistö sylissä.

1 kommentti: