perjantai 13. toukokuuta 2011

Shoppailuterapiaa

Joku kevätväsymys ja alakulo on iskenut ja yritin parantaa sitä shoppailuterapialla. Hetkittäistä apua siitä oli :) . Isoveli sai NameIt:n housuja kesäksi. Ruudulliset polven alle-shortsit koossa 98-104 sekä capreiksi käännettävät housut samassa koossa. Pikkuveli sai samanlaiset, mutta tummansiniset. Kokona 80-86.



Tinttu.com:lta tilasin Pikkuveljelle punaisen kärpässienibodyn (ai kuis nii punainen on tyttöjen väri?) sekä turkoosin lohikäärmepuvun. Kokona noissa taisi olla myös se 80/86 ja ovat melko reilua mitoitusta. Käyttöön ne siis pääsevät varmaan vasta keskikesän aikaan. Josko tuo lapsi vaikka kävelisi siihen mennessä ;)



Tintulta tilasin myös itselleni ensi syksyksi uuden hatun. Suurin osa hatuistani on joko jotain ikivanhoja valmispipoja tai omatekemiäni, joten jotain uutta ja kivaa kaipasin. Olen siis amppari ensi syksynä. :D



Pikkuveli sai vielä koon 80 Lennen Nipi olkainhousut nyt viileämmille aamuille ja puistoreissuille. Niillä on hyvä kontata maassa sitten Isoveljen (ja äidin) perässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti