maanantai 21. marraskuuta 2011

3,3 kiloa mysteerilankaa

Siskoni siivosi varastoa viikonloppuna ja teki löydön. Siellä lepäsi yli kolme kiloa lankaa, ehtaa 80-luvun mallia. Odottelen kunnon pakkasia, jotta saan langat tuulettumaan ja pääsen sitten tarkastelemaan niiden kuntoa. Alla kuitenkin hieman osviittaa mitä laatikossa oli. Suurin osa on minulle uusia tuttavuuksia, ja niistä en varmaan löydä enää netistä tietoa. Jos joku jotain tunnistaa tai osaa kertoa hieman enemmän jostain langasta, ottaisin tiedon kiitollisena vastaan. :)

 


Novitan Fauna-lankaa ja vanhaa kunnon Seiskaveikkaa oli yhteensä 350 g. Sekalaisia pikkukeriä, joiden oletan myös olevan melko puhdasta villaa, 200 g. Kaksi mysteerikerää (kuvassa harmaa ja farkunsininen) 200 g, mitä lie. Kaksi Pirkkalangan irtovyötettä, puikoille 2,5. En tiedä mihin ne kuuluvat...Novita Cabaret, 150 g. Hauska lituskainen lanka. :)


Hjertegarn Flaméngo, keltaista 750 g ja mustaa 400 g. Näistä saisi jo jotain hauskaa aikaseksi, ihanat värit!


Nämä käsivärjätyt ohuet langat saivat sydämeni pamppailemaan. Ovat puikoille 2.0 - 2.5 mm. Nämä ovat Aarteita. Vihreätä 250 g, luumua 130 ja oranssia 90 g.


Finlan puuvillalankaa, yhteensä 950 g (joista 350 g jo virkattuina kukkasina, 52 kpl!).


Tässä vielä pari seiskaveikkaa ja sukan (?) alkuja kaksi kappaletta.

4 kommenttia:

  1. Nuo ihastelemasi ohuet langat näyttää ainakin täältä katsottuna niiltä pirkkalangoilta :) Oon neulonut, huovuttanut ja kutonut pirkkalangasta, toimii kaikkeen ja upeat värit!

    VastaaPoista
  2. Oi, mitä lankoja. Nuo Seiskaveikat ja Cabaretit ovat varsin tuttuja 90-luvun alusta, laatulankoja. Juuri itsekin värjäsin samoilla vyötteillä olevia lankoja arkkuni kätköistä.

    VastaaPoista
  3. On se hieno saalis, nyt vaan niitä pakkasia oottelemaan. Saunottaakin tuota joukkoa varmaan voisi, sekin tepsii joihinkin ötököihin.

    VastaaPoista