maanantai 5. joulukuuta 2011

Työnteon mukavin puoli

Pitkästä aikaa pääsin hyvillä mielin pikkuisen shoppailemaan. Käväisin tänään ovensa aukaisseen Niilo Ilo-kivijalkakaupan avajaisissa huokailemassa ihanuuksien perään. Olisihan tuolla ollut vaikka mitä kaunista ja ihanaa poikien kaappiin, mutta pitäydyin suunnitelmassani ostaa molemmille yksi vaatekappale. Isoveli sai Småfolkin kaivuripaidan ja Pikkuveli sai Nosh Organics:n hauskan apinabodyn. Tuossa bodyssa on fiksusti kaksi riviä neppareita, voi siis käyttää joko keston tai kertisvaipan kanssa ja menee sitten pidempään. Pitkään mietin ostanko enää koossa 86/92 bodyja, mutta tuumailin niiden sitten olevan päiväkodissa ulkoillessa ja unilla aika hyvä kapistus. 


Niin, ja kyllähän tuota jotain tuli mukaan itselleenikin... Melko ruskeanpuhuva paketti lankaa Lankakauppa Kujeesta, melkein kaikki on lahjoihin tarkoitettuja. Mukana on Cascade Yarns:n Cascade 220 -lankaa ruskeana 3 vyyhtiä, 220 superwashia ruskeana, mustana ja tummana turkoosina jokaista yksi kerä. Knit Pro:n 120 cm kaapeli ja 3.25 mm puikonpäätkin tuli hankittua.


Näiden lisäksi ostin paikallisesta lankakaupasta myös joululahjaan menevää Rowanin Felted Tweed lankaa, yllätys yllätys, ruskeana. ;)

1 kommentti: