torstai 11. lokakuuta 2012

Välillä on kiva hifistellä

Löysin yllätyksekseni netistä liki puoleen hintaan jo kauan etsimäni hifistely-fiilistely neulontatarvikkeen; Succaplokkin. Ihana! Nyt saan sukkani pingotettua edes jollain tavalla muotoonsa ja kuviot kohdilleen. Ja pakkohan siihen oli mukaan saada testisukkaa varten lankaa. Se on ihanaista Hopeasäie Sukkaa, värissä Kinno. Väri on kuvassa melko paikkaansapitävä. Sellainen äärettömän kaunis tumma hopeanharmaa. Täydellinen harmaa. En sitten vielä tiedä teenkö tuosta yksiväriset sukat jollain kivalla mallineuleella vai otanko sille pariksi aikaisemmin ostamani vihreän samanmoisen sukkalangan. Voisi tulla aika kaunis yhdistelmä. 

 

2 kommenttia:

  1. Voi, kun mä haluaisin kans sukkablokit... Tuo lanka on tosiaan erittäin kaunista ja varmasti toimii mainiosti sekä vihreän kanssa että pinta- tai pitsineuleessa yksinään.

    VastaaPoista
  2. Minä olen jo kauemman aikaa haaveillut noista Blokeista, mutta en ole raaskinut ostaa. Nyt kun hinta oli sitten reilusti alle normin, niin maltoin ostaa. Ja tuota lankaa minä olen huokaillut ja hypistellyt, oikein pelkään että "pilaan" sen neulomalla sen. :D Siis siinä mielessä, että en varmaan saa siitä mitään niin kaunista kuin se ansaitsisi... mutta kokeillaan.

    VastaaPoista