keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Sinistä, valkoista ja vihreää

Tänään oli ihana, aurinkoinen aamu. Sopivasti sattui olemaan vapaapäivä ja suuntasin koiran kanssa jäälle lenkille. Molemmat nautittiin kyllä ihan täysillä. Tämä on yksi kevään parhaista puolista. Tai noh, kevään ja kevään. Keskitalven. Tai mikä nyt sitten onkaan. Aurinko paistaa, linnut laulavat ja räystäästä tippuu vesi. Kevättä kohti siis mennään.


Ja koska tänään oli vapaapäivä, sain myös viimeisteltyä nämä lahjaksi menevät sukat ja tumput. Vastaanottaja tykkäsi noista Tikrun raidat -sukistani, ja halusi samanlaiset mutta siniharmaat. Tässäpä sitten sellaiset. Tumput pääsivät sitten kaveriksi. Ihan perusneulontaa.

Siskontytön setti
Lanka: Novitan Aito Suomalainen Sukkalanka ja Gjestal Janne
Ohje: omasta päästä
Koko: Nainen, sukka 38


Tämä pöllö on menossa joko Pikkuveljen tai siskon pienimmän tytön päähän. En ole vielä ihan varma. Hauska ohje ja nopea tehdä. Koko oli ohjeen mukaan 3-6 v, mutta lankani oli melko erilaista kuin alkuperäisessä ohjeessa, joten tästä tuli pienempi. Teen toisen sitten isommalla määrällä silmukoita. Teen myös alareunasta pidemmän. Muuten ihan kiva pipo. Tuonne yläkulmiin voisi vielä laittaa sellaiset korvatupsut niinkuin pöllöillä usein on. Se on vielä mietinnässä, kiva pipo ilman niitäkin.

Pöwwö
Lanka: Cascade 128 Chunky
Ohje:Chouette (Rav)
Koko: 1-2 v


2 kommenttia: