maanantai 6. toukokuuta 2013

Kevätkukko kiekaisi

Paikallisilla neulojilla oli taas kevätvaihto. Alla olevat neulomukset menivät vaihtopakettiin ja alla on saamani paketti. Kyllä nämä vaihdot ovat kivoja!

Kromosomisukat
Lanka: Viking of Norway Ville
Ohje: Kromosomisukat (Sara Palojärvi)
Koko: 39


Nämä sukat olivat sellainen yhden illan päähänpisto. Halusin jotain muutakin vaihtoparin pakettiin, kuin tuon hieman liian suuren hatun (josta lisää alla). Aloitin sukat sitten lauantai-iltana myöhään, neuloin muutaman tunnin ja jatkoin sunnuntai-iltana, saaden sukat valmiiksi hyvinkin ennen puoltayötä. Eli alle 2 vrk sukkien valmistumiseen. Aika uskomatonta minulta. Ja aikas kivat noista kyllä tulivat. :)


Mont-royal
Lanka: Wollmeise Twin (Sabrina WD)
Ohje: Mont-royal (rav)
Koko: Naisen L


Minen ole ihan varma mitä sanoisin tästä hatusta. Kaunis se on ja helppo tehdä, mutta lankavalinta ei mennyt paksuutensa puolesta ihan nappiin... Lankana siis ihanaa, mutta tuosta tuli isompi kuin oli tarkoituskaan. Laitoin sen kuitenkin pakettiin, jos vaihtoparini vaikka keksisi sille korjaus- tai käyttökeinon. Seuraavan kerran pitää vähentää silmukoita. On nimittäin sen verran nätti malli, että toisen voisin tuollaisen tehdä.

Ja sitten se saamani paketti. Siinä oli, tietysti ensimmäisenä, todella kaunis ja pehmoinen Wingspan Handun luomumerinosta. Sen lisäksi paketissa oli supersuloisia pöwwö-nappeja, samettikukan siemeniä, kääntösakset, kaksi kerää Adriafil Genziana lankaa kauniin ruskeana ja iloinen kortti. Ihanainen paketti!4 kommenttia:

  1. Ihanan keväisen huivin olet saanut:) Tuo pipo toimii varmaan semmoisena löysänä versionakin. Minusta lörppöpipot on jopa kivempia kuin tiukat:)

    VastaaPoista
  2. Kauniita neuleita pakkasit vaihtopakettiin ja ihanan keväthuivin sait!

    VastaaPoista