lauantai 5. syyskuuta 2015

Messinkiä ja mustikoita

Joskus ei vaan millään keksi projektia jollekin tietylle langalle. Ei vaikka kuinka yrittää. Näin kävi myös yhdelle vyyhdille Wollmeisen lankaa. Pyörittelin ja pyörittelin, mutta mikään ei oikein kutsunut minua neulomaan siitä mitään. Loppujen lopuksi otin käteeni vanhan tutun ohjeen ja tein langasta huivin. Alkuun se ei oikein näyttänyt miltään, mutta kyllä visio kirkastui loppua kohden. Loppujen lopuksi tuosta tuli vallan mainio ja kauniskin. Tämä oli taas yksi niistä neuleista, joille ei ollut valmista kohdetta. Lahjakoriin siis. Kohtalo puuttui peliin ja seuraavana päivänä huivin valmistumisesta se sai ajatuksissani uuden kotinsa, toivottavasti arvostavan sellaisen. Toimitus vaan vielä uupuu, mutta kyllä joku sen kohta käsiinsä saa. :)

Ja mikä huvittavinta; kun kuvasin huivista kuvat Ravelryyn, huomasin että olin neulonut saman huivin tasan vuotta aiemmin! Elokuussa taitaa olla jotain erikoista.

Messinkiä
Lanka: Wollmeise Twin (Raku-Regenbogen WD)
Ohje: The Age of Brass and Steam (Rav)
Ja niitä mustikoita: Arvatkaas mitä olen syönyt viimeiset pari viikkoa aamupalaksi? Superfoodia, kyllä nyt pitäisi jaksaa taas syksyn tuulia vastaan tarpoa!2 kommenttia: