perjantai 19. elokuuta 2011

Suuria muutoksia jokaiselle

Huomasin jokunen aika sitten, että kukkaron nyörien tulee tiukentua entisestään nyt seuraavan parin kuukauden aikana. Joten shopailu on hieman paitsiossa nyt jonkin aikaa. Kaiketi se kodin, lapsien ja auton vakuutusmaksujen maksaminen menee omien endorfiinien vapautuksen edelle? Hmmm... Noh, sen verran ostin uutta, että Pikkuveli sai syksyksi takin. Isoveljeltä ei ole tässä koossa varastossa yhtään syystakkia. Ehkäpä siitä syystä, että Isoveli oli samankokoinen puolivuotiaana kuin Pikkuveli on nyt 12 kuisena. Hieman eri kokoluokkaa siis. Takki on NameIt:n "jonkun niminen takki". Kokona 80. On livenä kyllä mukavan näköinen. Isoveli käyttää myös puistoleikeissä NameIt:n takkia, johon olen ollut todella tyytyväinen. 


Äitiiii, mä en haluu kävellä ja mallata takkia!
Isoveli sai Huutiksesta 100 cm Risto Matti Ratian välifleecepuvun, kokona 100 cm. Ja se on nyt juuri sopiva. Eli ei kyllä mene kovin pitkään. Onneksi sille on tuo toinenkin käyttäjä odottamassa.

Shoppailutauosta sen verran, että olen äärettömän tyytyväinen siihen että olen pitänyt itselleni asettaman lankalakon 100 prosenttisesti! Houkutuksia on ollut paljon, mutta pääni olen pitänyt. Toivotaan, että tämä jatkuu vielä sinne marraskuulle yhtä hyvin...

Muutoksia on siis tulossa montakin meidän perheen elämään. Ensinnä pieni muutos omassa elämässäni on se, että syyskuun ekasta päivästä lähtien ryhdyn viljattomalle ruokavaliolle. Ekaksi nyt kuukauden verran ja jos se hyvältä tuntuu niin jatkan sitä itselle sopivalta tuntuvan ajan. Synttäreillä saa sitten repsahtaa. :D Mitään sen suurempaa tarkoitusperää tämän takana ei ole, mutta en pane pahakseni jos yleisvointini kohentuu, saan lisää virkeyttä ja painoa olisi muutaman kuukauden päästä ainakin pari kiloa vähemmän. Katsellaan miten käy.

Seuraava iso muutos on tuo Isoveljen hoidon aloittaminen. Ollaan nyt käyty kahdesti tutustumassa muutaman tunnin ajan päiväkotiin ja tulevaan hoitoryhmään. Hienosti on mennyt. Ensi viikolla on sitten tarkoitus olla kaksi päivää koko päivän ja yksi aamupäivä pojan sitten ilman minua. Eniten ehkä jännittää se unien löytyminen. Poika kun ei ole nukkunut päiväunia enää vuoteen, mutta hoidossa ne olisi tarkoitus nukkua. Siitä saattaa tulla hieman haasteellista. Tai sitten ei. Se nähdään ensi viikolla.

Kolmas suuri muutos on poikien muuttaminen yhteiseen huoneeseen. Tähän mennessä ovat siis olleet eri huoneissa. Tarkoitus on myös vaihtaa huoneita meidän vanhempien ja sitten lasten kanssa keskenään. Eli lapset saavat meidän nykyisen makuuhuoneen, on parempi kahdelle lapselle. Huomenna jos jaksaisi tehdä muuton, niin sitten pääsevät kaikki kokeilemaan uutta nukkumajärjestystä... siitä sitten enemmän myöhemmin.

2 kommenttia:

  1. Aleksilla on just sama NameItin takki. Sitä on käytelty keväästä asti aina viileämmillä keleillä. Ollaan tykätty! :)

    VastaaPoista
  2. Katsos, kävin pikaisesti vilkaisemassa blogiasi (uusi tuttavuus minulle) ja sama takkihan siellä vilahti. :) Hyvän näköinen kyllä on Aleksilla.

    VastaaPoista