torstai 15. elokuuta 2013

KYHien purkua

Tämän vuoden KYH siis meni metsään. Taisin saada valmiiksi jopa yhdeksän työtä aloitetusta 22:stä. Voisi olla säälittävää, mutta ei. Töiden ulkopuolinen aika meni ulkona lasten kanssa. Ja vielä sellaisissa hommissa, joissa ei voi "siinä sivussa neuloa". Ei siis huono juttu ollenkaan. Noh, aloitan hieman purkamaan noita KYHejä muutamassa eri postauksessa.

Aloitin tekemään Isoveljelle sukkia hänen toiveestaan. Poika nappasi eräs ilta lankalaatikosta haluamansa kerän lankaa, toi sen minulle ja kertoi hyvin selkeästi haluavansa siitä villasukat. Pitkällä varrella, ainakin polveen asti! Mitäpä aiti siinä tekee, neuloo lapselleen sukat.

Kun sukat olivat puolivälissä vartta menossa, myös pikkuveli päätti haluta samanlaiset sukat. Samasta langasta. Itse en kuitenkaan halunnut niitä tehdä samalla langalla ihan vaan arkihelppouden takia, joten ehdotin samaa lankaa mutta eri värissä. Sitäkin oli lankalaatikossa. Onneksi lanka kelpasi. Siitäpä sitten kahdet sukat saivat alkunsa. Nyt on sitten parin viikon päästä alkavaan päiväkotisyksyyn molemmille pojille sukat valmiina. Kaulurien kimppuun sitten seuraavaksi.... kunhan nuo loput KYHit on tehty.

Kadesukat ja toivesukat
Lanka: Garnstudio DROPS Fabel
Koko: Vihreät pohja 15 cm, siniset pohja 20 cm3 kommenttia: