perjantai 16. elokuuta 2013

Pieneksi käy

Tässäpa muutama KYH taas. 

Minulla on nyt joku minimini-syndrooma. Onnistun nimittäin jatkuvasti neulomaan liian pieniä neulomuksia. Pah. Ja teille viisastelijat; mikä ihmeen mallitilkku?? ;) Noh, alla oleva hattu on tehty TiiQ:n Väreily-hatun ohjeella. Sen suurempia miettimättä aloin sitä neulomaan ja missään vaiheessa minulle ei tullut mieleeni varmistaa sen oikeaa kokoa. Neuloin vain ja huomasin sen olevan meikäläiselle ihan liian pieni. Noh jatkoin vaan eteenpäin ja ajattelin antaa sen jommallekummalle pojalleni talvihatuksi. Sitten kun hattu valmistui... noh, arvaatte varmaan. Ei sopinut ei. Onneksi tässäkin onni kävi onnettomuudessa ja siskon pikku tytöllä on sopiva pää tuolle pipolle. Hänelle sain siis hieman sattumalta tulevalle viikonlopulle synttärilahjan.

Väreilyä
Lanka: Cascade 220 Heathers
Ohje: TiiQun Väreily
Koko: Lapsi 1-2 vTämä pesulappu tuli neulottua sellaisena päähänpistona. Lanka on bambulankaa ja lappu aikalailla kivan näköinen. Tuota lankaa on jemmassa loppukerä, joten näitä voisi tehdä sarjan ja laittaa lahjalaatikkoon (nämäkin). Ovat sopivan kokoisia esimerkiksi kasvojen puhdistukseen.

Lehtinen
Lanka: South West Trading Company BambooJa tämä sitten... Minun oli tarkoitus tehdä sellainen ulkoiluun tarkoitettu hartiasuoja itselleni syksyksi. Ei tullut ihan sellaista. Malli on siis ihan ok ja todella helppo tehdä. Ongelmana on vaan taas tuo... koko. On hieman napakka. Mutta tällekin keksin heti sopivan käyttötarkoituksen; se on juuri sopiva hartienlämmitin sisälle, kun istun talvipakkasilla neulomassa sohvannurkassa. Kotikeeppi siis.

Kotikeeppi
Lanka: Garnstudio DROPS Lima
Koko: Naisten S


2 kommenttia:

  1. Siinä nyt näkee, että neuleet löytävät paikkansa, vaikka olisikin välillä vähän takkuista.

    VastaaPoista
  2. Siinä nyt näkee, että neuleet löytävät paikkansa, vaikka olisikin välillä vähän takkuista.

    VastaaPoista