maanantai 23. syyskuuta 2013

Lämpimiä ja pehmoisia

Pitkään minua vaivannut neulemojon puuttuminen on helpottanut, ja olen päässyt jo jotain pientä tekemäänkin. Ja ihan kirjaimellisestikkin, sillä viimeisimmät valmistuneet neuleet ovat jokainen vauva- tai taaperokokoa. Alla lyhyt koonti niistä.

Meidän paikallisen neulojaporukan uusin tulokas syntyi alkusyksystä. (Juu-u, vauvat pääsevät mukaan tapaamisiin melkolailla heti synnyttyään :) ) Nekolaan vietiin meidän oma vastine äitiyspakkaukselle, täynnä lämpöä, pehmeyttä, onnen-ajatuksia ja ilonsilmukoita. Itse neuloin mukaan villapöksyt. Niitä on aina mukava tehdä, ja nyt etenkin kun tiesin niiden pääsevän takuuvarmasti käyttöön. Malliksi valitsin meillekin tutun ja hyväksi havaitun Tiuhtis-pöksyjen ohjeen. Värit tulivat perheen oman maailman ja mieltymyksen mukaisesti. Ne sujahtivat mukavasti muun paketin sisällön sekaan. Ihana paketti, kiitos Vynnelle sen toimittamisesta tuoreelle perheelle. Paketin kuvan oikeudet Vynne/Myyränpesä.

Porkkanapökät
Lanka: Patons Calssic Wool Worsted
Koko: S/M

Myös työkaveri sai vastasyntyneelle lapselleen talven varalle pikkusukat (Lankana Cascade Yarns Heritage) sekä siskontytölle viimaa vastaan tuli neulottua makkarasäärystimet ja Ambitus-kauluri, pehmoisesta ja lämpimästä Novitan Alpacasta.
4 kommenttia:

  1. Mikäs sen paremmin neulemojon herättäisikään kuin minuneuleet! Söpöjä kaikki :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos vielä pöksyistä, ne pääsevät varmasti käyttöön! Kotiutumisen jälkeen onkin käytetty pelkästään kestoja.

    VastaaPoista