torstai 12. syyskuuta 2013

Salaisuuksia pukkaa

Olen ollut jotenkin niin puuhan touhussa ja lähetellyt muille paketteja, että melkein unohdin että minullekin tulee sellainen. Eilen siis sain ensimmäisen SNY-pakettini. (Tulipa sopivasti, koska syysflunssa pakotti sohvanpohjalle edellisenä iltana...) SNY eli Salainen NeuleYstävä on useamman vuoden pyörinyt vaihtorinki neulojien ja virkkaajien parissa. Lyhykäisyydessään idea on se, että syksyn ajan (syys-joulukuu) kerran kuukaudessa sekä lähetät että vastaanotat neuleaiheisen paketin, jokaiselle kuukaudelle etukäteen määritellyn teeman mukaisesti. Parit ovat salaisia, joten et tiedä keneltä paketti tulee. Henkilöllisyys selviää vasta viimeisessä paketissa. Itse osallistuin tähän ensimmäistä kertaa tänä syksynä ja tätä on kyllä ollut hauska seurata.

Noh, saamani paketti oli kyllä ihan nappisuoritus lähettäjältä. Olin aika pitkäsanainen ja tarkka ilmoittautumislomakkeessani ja pelkäsin, että se pelottaisi pariani. Mutta ei huolta, tämä oli kyllä niin sopiva minulle kuin vain voi. Syysflunssaa juuri potevana tuo tee oli enemmän kuin tervetullutta. Juuri minun makuuni. Ja vaikka makuaistia ei vielä suuremmalti ole, niin pitihän nuo lakut koemaistaa. Ja olivatpa ne pehmeitä ja tuoreita! Aaah... ihania. Ja paketissa oli vielä luottosukkalankaani, eli Dropsin Fabelia. Lanka on siis tuttu jo omasta käytöstä ja täytyy sanoa, että olen ollut siihen oikein tyytyväinen. Vihreästä olenkin jo kahdet sukat tehnyt, yhdet polvipituiset itselleni ja toiset lapselle. Ja mikä hauskinta, tuo oranssi oli kovasti kilpailemassa vihreän kanssa, kun aikoinani omat vihreät keräni ostin. Nappisuoritus siis, parini. Kiitos :)


8 kommenttia:

 1. Hienoa, että paketti on tullut perille ja että se on vielä mieleinenkin ollut :)
  Kieltämättä kauhuissani olin kun ilmoittautumislomakkeen ensimmäisen kerran lukaisin, ja itsekin kun ensimmäistä kertaa osallistun, niin vähän jännitti että miten suoriudun tästä. Mutta nyt helpottaa :)
  Pikaista parantumista flunssasta!
  T: Sny36.

  VastaaPoista
 2. Herkullisen värisiä lankoja. Helpompi minusta on pakettiin sisältöä keksiä kun vastukset on pitkiä kuin jos kovin niukasti parista saa tietoa =)

  VastaaPoista
 3. Tässä jo kovasti mietiskelen seuraava pakettia. Olisiko mitään toivetta paketin suhteen? Kerroit myös suunnittelevasi helmi neuletyötä. Minkälaisia helmiä ajattelit siihen käyttää?
  T: Snysi36.

  VastaaPoista
 4. Heips Salainen!

  Mukava kuulla, että aivot jo raksuttavat uuden paketin suhteen. Minä otan ilolla vastaan sen, mitä pakettiin eksyy. Mitään erityisiä tahtoja ja toiveita ei ole. Helmiprojektiin ajattelin käyttää 0/6 siemenhelmiä, väristäkään ei ole vielä mitään ajatusta. Eiköhän tuolta varastosta löydy lankaa värille kuin värille. Sukat tai huivi olisi ajatuksissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivot ovat raksuttaneet ja, paketti juuri kiikutettu postiin :) Eli sinulle on tulossa vielä tämän viikon aikaan postia! Oikein mukavaa loppuviikkoa :)
   T: Sny36.

   Poista