tiistai 17. joulukuuta 2013

Pikkarit pidetty

Paikallisten neulojien vuotuiset pikkujoulut, eli Pikkarit ovat nyt takanapäin. Ihanaa, hauskaa, mahtavaa, rentouttavaa, voimannuuttavaa oli taas, kuten aina. Aika kului ihan liian nopeasti, olisi tuota voinut pidempäänkin istuskella hyvässä seurassa. Paljon herkkuja, monta ihanaa ihmistä (27 jos ollaan tarkkoja) ja monenmonta pakettia! Pikkareissa nimittäin jaettiin paikallisen Jouluvaihdon paketteja, joululahjoja sekä arpajaispalkintoja. Itse toimin tänä syksynä emona vaihdossa, koska rahkeet eivät riittäneet siihen osallistumaan. Mukavaa hommaa tuo emoilukin. Omassa joululahjapaketissani oli kaksi kerää Dropsin Fabel Printiä pehmeän violetin sävyssä sekä tummaa luomusuklaata, nam! Arpajaisista voitin Kuuman Tanssin... vähän arvuuteltiin kenen kanssa sen saan tanssia. :D Kyseessä on tosiasiassa herkullinen mate-juoma, jota minulla on ollut aiemminkin kaapissa muutamaan kertaan.


Muutama päivä sitten hain myös postiin saapuneen SNY-vaihdon viimeisen paketin. Lähettäjä ilahdutti minua jälleen, aivan uusia asioita oli paketti pullollaan. Herkkuja siellä oli kolmenlaista; luottoherkku-Merkkareita, jouluteetä (jota en ole vielä koskaan päässyt maistamaan) sekä toffeekonvehteja. Parini hieman mietiskeli, mites suklaan kanssa käy. Olin nimittäin ilmoittautumislomakkeessa ilmoittanut, että suklaa ei kuluu meikäläisen ykkösherkkuihin (paitsi tumma versio). Mutta ällös huoli, kaikki missä on toffeeta on herkkua! Paketissa oli mukana myös 2,5 mm Addin puikot sekä helmiä helmineulontaan. Nuo puikot kyllä tulivat mainioon aikaan, tarvitsin nimittäin 2,5 mm puikot erääseen testineuleeseen ja molemmat varastossa olevat sen koon puikot ovat kiinni Jämälankavillasukkajoulukalenterissa (josta juttua seuraa sitten joulun jälkeen). Lankoina oli kolmea eri lankaa! Mieletöntä. Tuttuna lankana oli ainoastaan tuo Fabel, aivan uudessa värisävyssä kuitenkin. TeeTeen Pallas on minulle aivan uusi tuttavuus, kuten myös Dropsin Delight. Näistä on hyvä tehdä asusteita talveen. Ihan mielettömän hyvin olet parini tämän vienyt läpi, hyvä mieli on ollut jokaisen paketin ja välimuistamisen jälkeen. Ja tokihan henkilöllisyyteesi paljastit myös, eli kiitos Hepon. <3


p.s. hieman arveluttaa minkälaisilla hakusanoilla blogiini eksytään tuon otsikon perusteella... :D3 kommenttia:

 1. Todella upea viimeinen paketti!

  Ja vai on pikkarit on pidetty ;)

  VastaaPoista
 2. Hei Mii...

  Luin siis nimimerkkisi oikein kortistasi :)
  Ajattelin kiittää sinua aivan mahavasti sny:näni olemisesta!!! Mahtavia paketteja on tullut ja joka kerta olet onnistunut yllättämään minut iloisesti...kiitos sinulle, tämä ei jää viimeiseksi kerrakseni osallistua mukaan tähän kivaan juttuun... ja lukijaksi liityin myös :)

  VastaaPoista
 3. Hienoa että paketit miellytti. Ja se että löysin sellaisia uusiakin lankoja sinulle :)
  Tämä oli erittäin mukava syksy, ja kiva oli pähkäillä mitä pakettiin kasailisin! Ja voi että tuli hyvä mieli joka kerta kun onnistuin! :) Rauhaisaa joulun aikaa!

  VastaaPoista