maanantai 6. tammikuuta 2014

Nyt ei jalkoja palella!


Olen aina kärsinyt siitä neulojan taudista, jossa neulotaan ja neulotaan, mutta mitään valmista ei itselle jää. No nyt jäi. Tein joulun alla kolmet eri sukat ihan omaan jalkaan sopivaksi. Eri asia on tosin sitten se, jäävätkö nämä lopullisesti minulle vai lähtevätkö ne eteenpäin lahjana... Ensimmäiset oranssinkirjavat sukat olen neulonut SNY-vaihdossa saamastani langasta. Minähän aloitin nuo jo syksyllä, mutta sitten puikoistani lohkesi kärki ja ne menivät reklamaatiovaihtoon. Puikot kun sain takaisin, niin moni muu homma meni sitten näiden edelle. Lopulta joulunpyhinä päätin tehdä nämä loppuun. Malli on omasta päästä, neulottu varpaista varteen.

Tou-upit
Lanka: SMC Regia Adventure Color 6 ply
Ohje: Improvisoitu
Koko: 38Kaksi muuta paria neuloutuivat sitten koko joulukuun ajan Neulistin ja Vyyhdin Missä neuloimme kerran... -blogin innoittamana. Jämälankavillasukkajoulukalenterin tuotosta. Lyhyesti idea oli se, että joka päivä neulottiin päivän järjestysnumeron mukainen määrä kerroksia valiten väri blogissa mainitun ohjeen mukaisesti. Esimerkiksi siis: "Neulo sukkaa A 7 kerrosta päivän kulkupelisi värin mukaisesti". Tarkoituksena oli tulla kaksi erilaista sukkaa yhdessä pidettäväksi. Eli siis eriparisukat. Alkuun nuo sukat lähtivätkin värimaailmoissanasa aivan eri suuntiin, joten sisäinen minäni hermostui siitä ja päätti aloittaa kummallekin oman parin. Tulipahan samalla tehtyä kahdet sukat. Loppujen lopuksi sukista tuli kuitenkin niin yhdessä kuin erikseen pidettävät. Langat ovat nimenmukaisesti sekalaisia sukkalanganjämiä, sisältäen mm. Wollmeisea Twininä ja varressa myös Purena, Väinämöistä, Fabelia, Novitan vanhoja sukkalankoja, Handua, Regiaa... monenmoista. Tykkään.

 Jämikset
Lanka: sekalaisia sukkalankojen jämiä
Ohje: Jämälankavillasukkajoulukalenteri (linkki tekstissä)
Koko: 38

3 kommenttia:

  1. Näissä on joku jännä juttu, että Feedlyssä koneella ja kännykän syöttenlukuohjelmalla ei näy, mutta nyt koneella näkyy hyvin.

    VastaaPoista