perjantai 17. tammikuuta 2014

Lahjakoriin täytettä


Tein elämäni toisen testineulonnan, tällä kertaa paikalliselle neulojalle. Ninzi haki neulojia testaamaan uutta ohjettaan. Sain siis ohjeet sormikkaille, jotka oli suunniteltu sekä kirjoneuleena että yksivärisinä neulottaviksi. Se olikin mitä sopivinta juuri silloin, koska tarvitsin itselleni ulkoilusormikkaat. Aloitin tekemään kirjoneulesormikkaita 2,75 mm pyöröillä enkä ollut päässyt kuin kolmanneksen sormikkaista kun kaapeli irtosi. Voi että sapetti! Koska halusin kuitenkin saada ajoissa palautetta Ninzille näistä, vaihdoin puikot 2,5 mm puikkoihin ja tein näistä yksiväriset. Ohjeeseen on linkkiä alla. Parasta näissä käsineissä on tuo ihanan pitkä varsi. Monet sormikkaat kun ovat liian lyhytvartisia ohjeen mukaisesti neulottuna. Näissä on juuri hyvä varsi talvikeleille. Myös peukalokiilaan on Ninzi keksinyt uuden, aika mukavasti istuvan vaihtoehdon. Ohje on kirjoitettu naisten m-l koon käsineelle, joten meikäläisen s-koon käteen nämä ovat armotta liian suuret. Siksipä laitan nämä lahjakoriin ja teen itselleni hieman pienemmät. Lankana näissä on bambun ja merinovillan sekoitelankaa. Ihana, pehmeä. Väri ei vaan ole minua itseäni.

 Hempeilysormikkaat
Lanka: The Natural Dye Studio Chi Sock
Ohje: Ystävänpäivän sormikkaat (Rav-linkki)
Koko: Naisten m/l2 kommenttia:

  1. Kauniit! Mie en ite neulo hanskoja, joten varastin itselleni Ninzin ekan version näistä hanskoista, ne istuvat tosiaan kuin, no, hanskat :D

    VastaaPoista
  2. Onpa nätit sormikkaat. Mulla ei meinaa riittää kärsivällisyys sormien neulomiseen. Nää on kuitenkin tosi mielenkiintoiset tuon jännän peukalokiilan kanssa. :)

    VastaaPoista