torstai 31. maaliskuuta 2011

Liikkumisen iloa ja ostoksia

Dilemma. Kuinka tästä edetään?
Unilta on kiva herätä
Pikkuveli on alkanut liikkumaan ihan urakalla ja kolhuilta ei voi välttyä. Ei yhtenäkään päivänä. Ja asiaa ei auta tuo niin kovin "avulias" Isoveli... Noh, tuleepahan kova kallo ja hieman kestävyyttä. :)

Shoppailtu on, taas. Kevääksi (ja oikeastaan enemmänkin ensi syksyksi) ostin Isoveljelle Molo Kids:n Polly välikausipuvun. Päällä tuo on vielä hieman reilu, onhan se kokoa 104. Hihat ovat sopivat, kuten myös melkein selkäosa, mutta lahkeissa on reilusti pituutta. Toisaalta tilasin puvun ihan tarkoituksenmukaisesti reiluna, ja tiesin tuon lahkeiden pituuden. Minulla on varastossa nyt kevääksi kaksiosainen välikausipuku, joten tuota käytetään sitten syksyllä enemmän.

Molo Kids Polly välikausipuku Rainbow-värissä
Ja takaa 
Samassa paketissa tuli pari Metsolan paitaa, sininen koossa 98 (lähinnä ajattelin tuolle Pikkuveljelle kesäksi, ja nyt vielä jonkinaikaa Isoveljellekkin), sekä ruskea pitkähihainen koossa 110. Se on varmasti keväällä jo ihan sopivat tuolle isommalle pojalle. Kivoja froteepaitoja traktori-fanille.

Turkoosi traktoripaita koko 98
Ruskea paita traktoreilla, koko 110
Näiden lisäksi tilasin samasta paikasta vielä yhden inforannekkeen. Samanlaisen tilasin jo reilu vuosi takaperin ja laitoin sen varastoon. Ikävä kyllä tässä välissä muutimme ja juuri se varastolaatikko, missä tuo on, on kadonnut. Eli ostinpahan sitten uuden. Tarkoitus tuo on ottaa käyttöön parin viikon päästä Tukholman reissulla Isoveljelle. Ei vara venettä kaada...

Inforanneke
Sitten oli se höpöhöpö-ostos. Konttaajalle liukuesteet polviin. :D Ehkäpä nuo ovat ihan turhat, mutta kokeillaan auttaisivatko ne tuota konttaamisen harjoittelua. Meillä kun ei ole kuin kaksi mattoa kook huushollissa, niin tuo liukas laminaatti ei ole ihan paras alusta konttausharjoittelulle. Pistetään liukuesteet polviin ja katsotaan miten käy.

Konttausliukuesteet

4 kommenttia:

 1. Jos konttausliukujutut ei palvele omassa tehtävässään, palvelee ne ainakin siinä että ei kulu kaikki polvet puhki housuista. =)

  VastaaPoista
 2. Moikka,

  Voisitko mitata tuon haalarin mitat. Kun mä ajattelin ostaa samanlaisen, mutta eri kauppojen sivuilla on ihan erilaiset arvot. Meille olisi kanssa tulossa joko 98 tai sitten 104.

  Kiitti!

  M

  VastaaPoista
 3. Hei M!

  Omalla mitalla mitat ovat seuraavat:

  Hihan sisämitta kainalosta hihansuuhun: 29,5 cm
  Hihan ulkomitta kaulasta hihansuuhun: 45,5 cm
  Lahkeen sisämitta haarasta lahkeensuuhun: 43,5 cm
  Selkäosan mitta niskasta haaraan: 59 cm

  Puvun koko on 104 cm.

  Meidän poika on nyt noin 94-95 cm pitkä ja puku on hieman reilu, mutta menee jo käytössä.

  Toivottavasta tästä oli apua :)

  Mii

  VastaaPoista